به گزارش خبرنگار جهانبين نيوز ،دکتر ناصر خسروي در جلسه ستاد راهبردي پزشک خانواده اين استان ، هزينه سرشماري طرح پزشک خانواده در سطح اين استان را 3 ميليارد ريال عنوان کرد و گفت: 95 درصد جمعيت شهري، 45 درصد جمعيت روستايي ثبت اطلاعات شده و در مجموع 55 درصد اطلاعات تمام جمعيت استان وارد سامانه شده است.
وي گفت :استانهاي چهارمحال وبختياري، سيستان و بلوچستان و خوزستان از سال 89 به عنوان استانهاي پايلوت براي اجراي طرح پزشک خانواده انتخاب شدند و مقرر شده که اين طرح با رفع مشکلات در تمامي شهرهاي کشور اجرا شده و مردم در نقاط مختلف از نتايج آن بهرهمند شوند.
رئيس مرکز بهداشت چهارمحال و بختياري، با اشاره به اهداف طرح پزشک خانواده گفت: صيانت از سلامت خانواده، اجراي عدالت در سلامت و ارائه خدمات در قالب شيوه ارجاع و نهايتا اصلاح شيوه زندگي مردم از جمله مهمترين اهداف اين طرح است.
دکتر خسروي با بيان اينکه فاز اول سرشماري و ثبت الکترونيکي طرح پزشک خانواده از سال 88 شروع شده است، افزود: در سال 88 سرشماري اين طرح در تمام شهرستانهاي استان به جز شهرکرد انجام شد و سرشماري اين طرح در شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختياري نيز در سال 91 نيز عملياتي شد.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه بالغ بر 15 ميليارد ريال اعتبار براي بستر سازي و اقدامات اجراي طرح پزشک خانواده هزينه شده خاطرنشان کرد: براي استقرار سامانه سلامت ايرانيان در مرکز شهري و روستايي 800 دستگاه رايانه و ديگر ملزومات خريداري شده است.
وي از هزينه 25 ميليون ريالي اعتبار براي آموزش بهورزان در سطح اين استان خبر داد و افزود: علاوه بر اين بلوک بندي و توقيف سمتها براي تيم سلامت در مراکز مجري برنامه انجام شده و تا به امروز 600 نفر در کليه مراکز شهري بيمه شدهاند.
دکترخسروي اذعان داشت: تا امروز تقريبا بيش از 20 ميليارد ريال توسط دانشگاه علومپزشکي چهارمحال و بختياري براي اجراي بهتر طرح پزشک خانواده هزينه شده است.